"Het creëren van een efficiënt systeem"

Semapro zorgt dat u de juiste instrumenten tot u beschikking heeft zodat u direct optimale resultaten boekt. Dit doet zij door het beheerst, grondig en zorgvuldig ontwerpen van complexe systemen. In deze ontwerpfase wordt ook de impact van (eventuele) wijzigingen meegenomen. Dit totaalpakket van het definiëren van het probleem en de structuur waarin uw visie wordt geborgd resulteert in een maak- en testbaar systeem.

 

Door toepassing van Model Based System Engineering (MBSE) wordt de ontwerpdocumentatie niet vastgelegd in documenten maar in modellen. Dit resulteert in een digitaal model van het te maken systeem waaruit die documenten worden gegenereerd. Dit digitale model is na het genereren van consistente documentatie met name bedoeld voor het ondersteunen van ontwerpbeslissingen en het onderzoeken van de werking van het systeem. Dit gebeurt door middel van simulaties. De gegenereerde documenten zijn conform IEEE-J-STD-016. Voor de inrichting van processen wordt gebruik gemaakt van IEC 15288. De hierin genoemde processen worden ingepast in organisatie en project. Door het verrichten van audits op processen kan er tijdig bijgestuurd worden.

 

Semapro helpt bij het opzetten van het technisch deel van de projectorganisaties door het inpassen van (model based) systems engineering in het project. Door het (op-)leiden en coachen van engineers in de toepassing van MBSE en SysML wordt er een omgeving gecreëerd waarin engineers kunnen excelleren in hun vakgebied.

 

Kortom: MBSE maakt engineering leuk!

 

Neem contact op voor meer informatie.

Semapro | Kerkweg 126b | 2985 AW | Ridderkerk | KvK 64856921 | BTW-id NL 00 209 3139 B95