"Het fundament van uw visie"

Mensen bouwen systemen, variërend van eenvoudig tot complex, van organisatorisch tot technisch. En die systemen zijn een implementatie van de visie van diezelfde mensen. Semapro helpt uw project die visie tot stand te brengen door het definiëren van Architectuur – de structuur waarin de visie wordt geborgd en waarin de basis wordt gelegd voor de totstandkoming van het systeem.

 

Architectuur is meer dan alleen maar het opdelen van een systeem in zijn deelsystemen. Het is de structuur die ontstaat uit de ontwerpstrategie waarbij de voor de stakeholders belangrijke aspecten aan bod komen, zoals betrouwbaarheid, bruikbaarheid, veiligheid, functionaliteit, interoperabiliteit, onderhoudbaarheid, etc.  Aspecten die een voor een aantoonbaar en herleidbaar naar de eisen en beoogd gebruik in het ontwerp moeten zijn opgenomen. Daarnaast helpt een duidelijk structuur met minimale afhankelijkheden in de ontwerpen het verdelen van het werk onder engineers en (onder)aannemers en het probleemloos integreren van de halffabricaten tot het uiteindelijke systeem.

 

Semapro is expert in het opstellen van integrale systeemontwerpen door toepassing van gestructureerde werkwijzen en model based systems engineering. Systeemontwerpen  die vanaf het eerste moment aantoonbaar voldoen aan de  visie van de stakeholders.

 

Neem contact op voor meer informatie.

Semapro | Kerkweg 126b | 2985 AW | Ridderkerk | KvK 64856921 | BTW-id NL 00 209 3139 B95