"Een goed begrip begint met het definiëren van het probleem"

Een goed begrip van het op te lossen probleem is cruciaal om systemen te maken die voldoen aan de verwachtingen en het beoogd gebruik. Semapro helpt uw project te realiseren door uw probleem in alle relevante aspecten helder, expliciet en precies te beschrijven. Zo gaat uw project bij aanvang direct goed van start.

 

Semapro analyseert het beoogd gebruik en verfijnt systeemeisen. Door met alle stakeholders te spreken ontstaat begrip, inzicht en vertrouwen in de werking van het te bouwen systeem. U voorkomt hiermee dat het beoogde doel uit het oog wordt verloren en zorgt dat alle betrokkenen de volle aandacht houden bij het definiëren van het probleem.

 

Naast de borging van de belangen van de stakeholders is het ook belangrijk dat met de omschrijving van het beoogd gebruik en de integrale systeemeisen een goede basis wordt gelegd voor de toekomstige projectfasen. Hoe beter het startpunt voor systeemontwikkeling wordt gelegd, des te efficiënter en effectiever de systeemontwikkeling wordt. En daar is iedereen bij gebaat: stakeholders, opdrachtgevers en opdrachtnemers.

 

Neem contact op voor meer informatie.

Semapro | Kerkweg 126b | 2985 AW | Ridderkerk | KvK 64856921 | BTW-id NL 00 209 3139 B95